Bedankt

Tjalling Zandringa


Wat veel reacties! 

Wij bedanken iedereen voor de vele kaarten, persoonlijke benaderingen en andere blijken van medeleven na het overlijden van onze collega Tjalling. Uit alles bleek de enorme waardering voor zijn werk én zijn persoon.

Tjalling kwam na zijn afstuderen in Leeuwarden als fysiotherapeut te werken in de praktijk aan de Keeg. Hier nam hij al snel de helft van de praktijk over als lid van de maatschap, waarna ook Lieneke toetrad in de maatschap in 2001. 

Het pand aan de Keeg werd verbouwd, gemoderniseerd, totdat er meer ruimte nodig was. In 2007 werd de praktijk verhuisd naar het toenmalige politiebureau aan de Middelweg-West. Een nieuwe start, een nieuwe naam én nieuwe collega’s.

Tjalling zijn hart lag al die jaren bij de “oudere mens.” Een vertrouwd gezicht in de Beuckelaer en aangesloten bij het Parkinson netwerk om deze groep cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

Met veel geduld, toewijding en de nodige humor op zijn tijd werd menigeen in beweging gebracht en gehouden.

Tjalling zijn ziekte en overlijden was dan ook een enorme schok en aderlating. Hoe was dit mogelijk…

Na al deze hectische weken komt de praktijk gaandeweg weer in rustiger vaarwater. Werkschema’s zijn aangepast en raken herverdeeld. Voor iedereen is het nog steeds wennen aan de veranderde situatie, maar gelukkig kunnen we op veel geduld en begrip rekenen. Ook hiervoor bedankt!

1 gedachte over “Bedankt”

  1. Tjalling blijft bij ons in de herinnering als een aimabele ( vak) man , ( onwisbaar)jullie veel suc6 daar , dat komt zeker goed Rein en Akke??‍♀️

Reacties zijn gesloten.